Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας τον κ Ευάγγελο Σίψα, ανταποκριτή του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων CGTN Europe. Αντικείμενο της συζήτησης μας ήταν ο ελαιοτουρισμός, μια ανερχόμενη τάση αγροτουρισμού στην χώρα μας.

Η εταιρεία μας παρουσίασε τα προγράμματα ελαιοτουρισμού της το 2109 λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη καραντίνα. Όπως αναφέραμε στον κύριο Σίψα, η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε δημιουργικά την πρώτη καραντίνα και ανέπτυξε το πρώτο βίντεο εικονικής πραγματικότητας, με θέμα την παραγωγή ελαιολάδου, στην Ελλάδα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες μας ώστε να μάθουν για το Ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Τους ξεναγούμε σε έναν από τους ελαιώνες της οικογένειάς μας. Εκεί συζητάμε για τις διαφορετικές ποικιλίες ελιάς που έχουμε στην Ελλάδα και για την διαδικασία της καλλιέργειας. Στην συνέχεια επισκεπτόμαστε το οικογενειακό μας ελαιοτριβείο όπου τους παρουσιάζουμε την γραμμή παραγωγής μας! Ακολουθεί το πιο συναρπαστικό κομμάτι. Αφού καθίσουν στην ιδικά διαμορφωμένη αίθουσα γευσιγνωσίας που διαθέτουμε, φοράνε μια μάσκα εικονικής πραγματικότητας και “ταξιδεύουν” στο χρόνο ώστε να δουν όλα τα στάδια παραγωγής του προϊόντος. Στο τέλος τους παρουσιάζουμε τα βραβευμένα προϊόντα μας και φυσικά τα δοκιμάζουν όλα!

Κατά την άποψη μας είναι πολύ σημαντικό όλο και περισσότερες εταιρείες να ασχοληθούν με τον ελαιοτούρισμό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να “δημιουργήσουμε” πρεσβευτές του Ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στις διεθνείς αγορές. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να καταφέρουμε να αλλάξουμε μελλοντικά τους συσχετισμούς στην παγκόσμια αγορά για το Ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κερδίζοντας έδαφος από τους διεθνείς ανταγωνιστές μας.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο και το βίντεο εδώ 
Δείτε το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας στο youtube εδώ