ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Γενικά

Παράδοση από 1 έως 3 ημέρες μετά την παραγγελία
Οι παραγγελίες στο σύνολο τους παραδίνονται στην διεύθυνση που επιλέγετε από 1 έως 3 εργάσιμες. Θα ενημερώνεστε συνεχώς για την πορεία της παραγγελίας σας μέσω του αριθμού αποστολής που θα σας αποσταλλεί.

Δωρεάν μεταφορικά

  • Για κάθε παραγγελία ύψους 20 € και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Για παραγγελίες κάτω των 20 € σε όλη την Ελλάδα

  • Για παραγγελίες κάτω των 20 € το κόστος μεταφοράς είναι μόνο 3 € για δέματα έως 3 κιλά. Για δέματα βάρους άνω των 3 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,9€ ανά κιλό.

Παραλαβή από την έδρα μας

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από την επιχείρηση μας .

Για να κατοχυρώσετε τις τιμές του e-shop ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ τουλάχιστον 1 μέρα πριν την έλευσή σας στο φυσικό κατάστημα διότι ενδεχομένως οι τιμές τού φυσικού καταστήματος σε ορισμένα προϊόντα να είναι διαφορετικές.

Σε κάθε περίπτωση, όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή, θα λαμβάνετε αντίστοιχο ενημερωτικό email.

Μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας :  Γαλατάκι Κορινθίας

2. Εντός Αττικής

Γενικά η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη μέρα για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι της προηγούμενης, εκτός αν υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω ελλείψεων προϊόντων ή υπερβολικού φόρτου εργασίας.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 – 4 μέρες.

Οι ώρες παράδοσης είναι από 09:00 π.μ. έως και 20:00 μ.μ. καθημερινά. Οι καθημερινές παραδόσεις μετά τις 17:00 μ.μ. θεωρούνται απογευματινές και έχουν επιπλέον επιβάρυνση. Σε όσες αποστολές κλείνετε ραντεβού παραδίδονται με χρέωση δέσμευσης ώρας σύμφωνα με τις ώρες που ζητάτε.

Αν το ραντεβού έχει ελάχιστο περιθώριο παράδοσης άνω των 4 ωρών δεν υπάρχει έξτρα χρέωση (δέσμευση ώρας). Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία ταχυμεταφορών δεν κλείνει ραντεβού και οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 09:00 π.μ. και 17:00 μ.μ.

Το Σάββατο οι παραδόσεις γίνονται από τις 09:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. Επίσης οι παραδόσεις Σαββάτου έχουν επιπλέον επιβάρυνση και παραδίδονται χωρίς δέσμευση ώρας.

Απλώς προσθέστε το στις παρατηρήσεις της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

3. Εκτός Αττικής

Η παράδοση των προϊόντων εκτός Αττικής γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών εντός 1-4 εργάσιμων ημερών.

Το Σάββατο οι παραδόσεις γίνονται από τις 09:00 π.μ. έως και τις 14:00 μ.μ. Επίσης οι παραδόσεις Σαββάτου έχουν επιπλέον επιβάρυνση και παραδίδονται χωρίς δέσμευση ώρας.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.

Όλες οι παραπάνω τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ