ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

1. Στο φυσικό μας κατάστημα

Μας φέρνετε το προϊόν στο χώρο του καταστήματος μας και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

2. Αποστολή προϊόντος

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Επιστροφές θα γίνονται δεκτές εντός προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών 2741033328 ή e-mail στο info@markellos-olive.gr συσκευάζετε και μας στέλνετε το πακέτο με εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας, με δικά σας έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, με την επιστροφή των προϊόντων, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα συσκευασίας και αποστολής. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν με κάποιο άλλο προϊόν, τα έξοδα αποστολής (και αντικαταβολής αν προκύπτουν) βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε παραλάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Η επιχείρηση  μας δεν ευθύνεται για κακή κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων εφόσον αυτή δεν οφείλεται σε πλημμελή φύλαξη των προϊόντων και εφόσον ελήφθησαν όλα τα προληπτικά μέτρα που όφειλε να λάβει η επιχείρηση.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης του προϊόντος μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις επιστροφής. Τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος επιβαρύνει τον καταναλωτή, μόνο εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση αυτού. Το κόστος μεταφορικών υπαναχώρησης επιβαρύνει τον καταναλωτή. Εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, η εταιρεία μας υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα στον καταναλωτή, πλην των αρχικών εξόδων αποστολής, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας.

3. Ακυρώσεις Παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).